Nieuws

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website

Het kan zijn dat, i.v.m. de overgang naar de nieuwe website, (nog) niet alle informatie beschikbaar is. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de website z.s.m. van alle informatie is voorzien. Excuses voor het ongemak.

Meer

Over vakmedewerkers.nl

Per 6 december 2007 zijn wij VCU en NEN4400 gecertificeerd.

Als gecertificeerde uitlener bewijzen wij met het NEN4400-01 keurmerk onder andere dat onze (personeels) administratie op orde is, dat wij op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies betalen en dat onze medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.


Met dit keurmerk behoeden wij u als opdrachtgever zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremies en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken, van wie de identiteit niet is vastgesteld of die een valse identiteit hebben aangenomen.


Onze VCU certificatie houdt in dat ons VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu) objectief is getoetst op basis van een veelzijdig en compleet programma. Hierdoor kunnen wij u als VCA-certificaathouder probleemloos van dienst zijn bij de inzet van personeel en machines.
Tevens zijn wij in het bezit van een G-rekening.


De certificaten, uittreksel van de KvK en overeenkomst G- rekening zijn te downloden en kunt u vinden onder het kopje Downloads