Welkom bij Van Middendorp Pluimveeservice

Pluimveeservice is onze specalisatie. Wat ooit begon met kippen vangen als vakantiewerk is inmiddels uitgemond tot 5 ondernemingen. Bij nacht en ontij service verlenen is ons sterke punt. Vandaar uit kwam de vraag voor vakmedewerkers van verschillende werkzaamheden.

Wij zijn u graag van dienst met verschillende werkzaamheden. U kan dan denken aan het vangen en laden van scharrelkippen, moederdieren, vleeskuikens, hennen (tevens opzetten) en eenden. 

Voor de overige werkzaamheden op uw bedrijf kunnen wij u natuurlijk ook vakbekwaame medewerkers leveren. U kunt hierbij denken aan het rapen van eieren, laden van alle soorten pluimvee, op en afbreken van uw stal inventaris, schoonspuiten en blazen van uw stallen. Tevens kunnen wij het ontsmetten van uw stallen ook verzorgen dit in overleg. Wij kunnen u als pluimveehouder in drukke tijden, vakantie of bijvoorbeeld bij ziekte volledig van dienst zijn!

Onze medewerkers gaan op gepaste wijze om met de dieren en voldoen qua hygiëne en werkwijze uieraard ook aan de voor IKB gesteldende richtlijnen. U kunt ons IKB verklaring vinden onder het kopje downloads.

 

 

 

Bel L. Jansen

van Maandag tot en met Vrijdag

tussen 08:00 en 17:00

  +31 342 44 11 11

Of mail naar:
  pluimveeservice@bvanmiddendorp.nl